سرکار خانم مولی زاده (مقام اول ) ، سرکار خانم دریجانی ( مقام دوم ) و سرکار خانم تیکدری (مقام دوم ) را در چهارمین جشنواره غذا سالم کسب کردند.
به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، در این برنامه فرهنگی که به مناسبت ایام الله دهه فجر برگزار شد کارکنان دانشکده ها وبیمارستان ها شرکت داشتند که بعداز تست وکارشناسی غذاهای توسط داوران بین المللی اداره فنی وحرفه ای وکارشناسان تغذیه جوایزی ارزنده ای به همراه لوح تقدیر به سه نفر اول تا دوازدهم اهدا شد .
همچنین از سوی هیات کارمندی سردار دل ها، برگزیدگان این جشنواره به سفر مشهد مقدس اعزام می شوند.
اسامی نفرات برتر مسابقه جشنواره غذا
نفرات اول: پروین مولی زاده، ملیحه جمعه فرسنگی، معصومه دادگستر
نفرات دوم: وحیده نظری، خانم دریجانی، خانم نجمه تیکدری
نفرات سوم: صدیقه زابلی،خانم محمدی، خانم باقری