رویداد کارآفرینی، تغذیه و سلامت
بسمه تعالی
گروه علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کرمان با همکاری انجمن علمی علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی، معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی، مرکز نوآوری استان کرمان، معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی، پژوهشکده آینده پژوهی در سلامت و پارک علم و فناوری استان کرمان؛ رویداد کارآفرینی تغذیه و سلامت را در مورخ 20 تا 22 آذر ماه سال 1398 در محل مرکز نوآوری استان برگزار کرد.
این رویداد، اولین رویداد دانشجویی کار آفرینی در حوزه تغذیه بود که با هدف رشد و شکوفایی استعداد دانشجویان و همچنین آشنایی و ورود به حیطه کار آفرینی با همت دانشجویان مقطع کارشناسی تغذیه در انجمن علمی علوم تغذیه به سرپرستی سرکار خانم جنتی برگزار گردید.
شرکت کنندگان در 3 روز به رقابت پرداختند و ایده های خود را در رابطه با محور های رویداد به اشتراک گذاشتند. از بین 32 ایده ارائه شده، 10 ایده به مرحله کار تیمی راه یافتند. در سومین و آخرین روز از این رویداد، شرکت کنندگان ایده های خود را برای ارائه به داوران و سرمایه گذاران آماده کردند و پس از داوری و امتیاز دهی به این ایده ها 3 تیم برتر رویداد معرفی شدند.
در این رویداد 15 داور، 10 منتور و 14 نفر عضو کادر اجرایی حضور داشتند که آقای دکتر محمدرضا محمودی مدیر گروه و سرکار خانم دکتر عادله خدابخشی فرد عضو هیئت علمی گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی نیز از اعضای هیئت داوران این رویداد بودند.
لازم به ذکر است پیش از برگزاری این رویداد دو پیش رویداد در شهرهای جیرفت و کرمان جهت آشنایی با رویداد برگزار شد.
همچنین جهت هماهنگی های لازم برای برگزاری این رویداد 3 جلسه با کمیته نظارت دانشکده بهداشت متشکل از ریاست دانشکده، معاونت پژوهشی دانشکده و مدیر گروه تغذیه، 3 جلسه با کادر اجرایی رویداد، 2 جلسه با جناب آقای دکتر پرداختی رییس مرکز نوآوری استان، 2 جلسه با تسهیل گر رویداد و 1 جلسه با جناب آقای دکتر بارونی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.




