یکشبه 18 خرداد 1404
تاریخ ایجاد: دو شنبه 25 اذر 1398   تاریخ بروزرسانی: دو شنبه 25 اذر 1398   

با معرفی سه تیم برتر رویداد کارآفرینی "تغذیه و سلامت" پایان یافت

اولین رویداد کارآفرینی دانشجویی با موضوع "تغذیه و سلامت" که از 20 آذرماه آغاز به کار کرده بود، پس از سه روز رقابت، 22 آذرماه با معرفی سه تیم برتر در مرکز نوآوری استان پایان یافت.
اولین رویداد کارآفرینی دانشجویی با موضوع "تغذیه و سلامت" که از 20 آذرماه آغاز به کار کرده بود، پس از سه روز رقابت، 22 آذرماه با معرفی سه تیم برتر در مرکز نوآوری استان پایان یافت.
 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان،  این رویداد به همت انجمن علمی علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کرمان؛ مرکز نوآوری استان کرمان؛ معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم؛ معاونت تحقیقات و فناوری؛ پژوهشکده آینده پژوهی در سلامت؛ دانشکده بهداشت و گروه علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.

 

در روز نخست این رویداد، 32 ایده ارائه شد که از این تعداد 10 رویداد به مرحله کار تیمی راه یافتند.

 

در روز دوم اين رويداد با پایان فرآيند، تيم سازي شركت كنندگان داراي ايده هاي برتر آغاز شد و شركت كنندگان به بحث و تبادل نظر در رابطه با ايده ها و تكميل بوم كسب و كار خود پرداختند.

 

برگزاری كارگاه اصول و مباني ارائه ايده و طرح نوآورانه به سرمايه گذاران ريسك پذير از دیگر برنامه های دومین روز از برگزاری رویداد بود.

 

در سومین روز با ارائه ی 10 ایده برتر توسط شرکت کنندگان ادامه یافت و پس از داوری و امتیاز دهی به این ایده ها؛  تیم های برتر به شرح زیر انتخاب شدند:

 

تيم اول:، healthy women تیم دوم juice plus و تیم های سوم به صورت مشترک تیم nutrispoon  و تیم med star

 

مهندس صلواتی زاده تسهیلگر این رویداد در مراسم اختتامیه ضمن قدردانی از زحمات اساتید؛ داوران و کادر اجرایی ابراز داشت: یکی از نقاط مثبت رویداد های اینچنینی روبه رو شدن با اتفاقات مختلف است و این سبب افزایش آمادگی در شما شرکت کنندگان می شود.

 

دکتر محمودی دبیر علمی این رویداد نیز در این مراسم با بیان این نکته که این رویداد اولین رویداد دانشجویی کارآفرینی در حوزه تغذیه است ادامه داد: این اتفاق خوشایند و عالی، جرقه ای برای رشد و شکوفایی استعداد دانشجویان در زمینه کارآفرینی در حوزه ی تغذیه است.