۱۴۰۱ يکشنبه ۶ آذر
سومین دوره مسابقات سخنرانی علمی Idea Talk (III)
سومین دوره مسابقات سخنرانی علمی Idea Talk (III) ایده پردازی و سخنرانی در حیطه نظام سلامت
۱۴۰۰ يکشنبه ۷ شهريور
سومین دوره مسابقات سخنرانی علمی Idea Talk (III)     ایده پردازی و سخنرانی در حیطه نظام سلامت
۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور
دانشجویان رشته بیولوژی و کنترل ناقلین بیماریها دانشکده بهداشت کرمان موفق به کسب رتبه های برتر در آزمون کارشناسی ارشد پزشکی شدند.
دانشجوی دانشکده بهداشت ، به عنوان نفر چهارم نخستین جشنواره ایده های نو حوزه سلامت انتخاب شد.
۱۴۰۰ جمعه ۱۵ مرداد
خانم یاسمن شفیعی ، دانشجوی رشته بیولوژی و کنترل ناقلین بیماری ها نفر چهارم نخستین جشنواره ایده های نو حوزه سلامت شد.
دانشجوی دانشکده بهداشت  ، به عنوان نفر چهارم نخستین جشنواره ایده های نو حوزه سلامت انتخاب شد.
سخنرانی با موضوع اهمیت ثبت الکترونیک اطلاعات سلامت شغلی و معرفی سامانه سلامت شغلی
۱۴۰۰ يکشنبه ۳۰ خرداد
کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده بهداشت برگزار می کند : سلسله کارگا ه های توانمند سازی پژوهشی
۱۴۰۰ دوشنبه ۱۶ فروردين
کارگا ه های توانمند سازی پژوهشی ، ویژه دانشجویان دانشکده در ترم جاری برگزار می شود.
کتاب های جدید خریداری شده در اسفند ماه 1399
۱۴۰۰ شنبه ۱۴ فروردين
کتاب های جدید خریداری شده در اسفند ماه 1399
ساخت نرم افزار مبتنی بر تلفن همراه "بیماری مالاریا"
۱۳۹۹ شنبه ۱۶ اسفند
نرم افزار مبتنی بر تلفن همراه "بیماری مالاریا" در گروه بیولوژی و کنترل ناقلین دانشکده بهداشت طراحی و ساخته شد.
ساخت نرم افزار  مبتنی بر تلفن همراه "بیماری مالاریا"
جلسه مدیریت دانشکده بهداشت با اعضاء محترم هیات علمی
۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۹ بهمن
جلسه مجازی مدیریت دانشکده بهداشت با مدیران گروه های آموزشی و اعضاء هیات علمی ، امروز برگزار شد.
جلسه مدیریت دانشکده بهداشت با اعضاء محترم هیات علمی
کتاب های جدید خریداری شده در دی ماه 99 دانشکده بهداشت کرمان
۱۳۹۹ دوشنبه ۲۰ بهمن
کتاب های جدید خریداری شده در دی ماه 99 دانشکده بهداشت کرمان
وبینار امر به معروف و نهی از منکر در دانشکده بهداشت برگزار شد.
۱۳۹۹ سه شنبه ۲۳ دي
نشست وبیناری آسیب شناسی امر به معروف و نهی ازمنکر و پرورش مهارت تفکر انتقادی ، روز سه شنبه ، 23 دی ماه در دانشکده بهداشت برگزار شد
وبینار امر به معروف و نهی از منکر در دانشکده بهداشت برگزار شد.