۱۳۹۸ يکشنبه ۲۹ دي
دانشکده بهداشت برگزار کرد: کلاس آموزشی اخلاق حرفه ای
۱۳۹۸ دوشنبه ۱۶ دي
کلاس آموزشی اخلاق حرفه ای ویژه کارکنان پردیس دانشگاه ، امروز 16 دی ماه در دانشکده بهداشت برگزار شد.
دانشکده بهداشت برگزار کرد: کلاس آموزشی اخلاق حرفه ای
با حضور خانواده محترم زنده یاد مهدیزاده برگزار شد: مراسم قرائت زیارت عاشورا در دانشکده بهداشت
۱۳۹۸ دوشنبه ۱۶ دي
مراسم قرائت زیارت عاشورا امروز دوشنبه 16 دی ماه در دانشکده بهداشت دانشگاه برگزار شد.
پیام تبریک به دکتر حقدوست
۱۳۹۸ يکشنبه ۱۵ دي
تبریک اساتید و کارکنان دانشکده بهداشت
پیام تبریک به دکتر حقدوست
پیام تسلیت رییس دانشگاه در پی درگذشت همکار گرامیمان "بتول مهدیزاده"
۱۳۹۸ شنبه ۱۴ دي
دکتر حمید رضا رشیدی نژاد رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در پی درگذشت سرکار خانم " بتول مهدیزاده" از پرسنل دانشکده بهداشت، پیام تسلیتی صادر کرد.
پیام تسلیت رییس دانشگاه در پی درگذشت همکار گرامیمان "بتول مهدیزاده"
پیام تسلیت رئیس دانشگاه در پی شهادت سردار رشید سپاه اسلام سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی
۱۳۹۸ شنبه ۱۴ دي
درگذشت همکار گرامی. مرحومه خانم بتول مهدیزاده
درگذشت همکار گرامی مرحومه بتول مهدیزاده
۱۳۹۸ جمعه ۱۳ دي
درگذشت همکار گرامی خانم بتول مهدیزاده را تسلیت عرض می نماییم.
درگذشت  همکار گرامی مرحومه بتول مهدیزاده
برگزاری کارگاه آموزشی اخلاق در پژوهش
۱۳۹۸ چهارشنبه ۴ دي
کارگاه آموزشی اخلاق در پژوهش ویژه اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی امروز چهارشنبه 4 آذر ماه در دانشکده بهداشت برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی اخلاق در پژوهش
دانشجوی دانشکده بهداشت کرمان به عنوان دبیر انجمن علمی کشوری بهداشت محیط انتخاب شد.
۱۳۹۸ سه شنبه ۳ دي
دومین نشست کشوری انجمن علمی دانشجویی مهندسی بهداشت محیط به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان به پایان رسید.
دانشجوی دانشکده بهداشت کرمان  به عنوان دبیر انجمن علمی کشوری  بهداشت محیط انتخاب شد.
تاکید متخصص تغذیه دانشکده بهداشت بر مصرف غذا های گرم و مناسب برای فصل سرد
۱۳۹۸ دوشنبه ۲ دي
دکتر طلایی در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما ی مرکز کرمان بر مصرف خوراکی ها ودمنوش های گرم در فصل سرما تاکید نمودند.
تاکید متخصص تغذیه دانشکده بهداشت بر مصرف غذا های  گرم و مناسب برای فصل سرد
جلسه کارآموزی در عرصه برای دانشجویان بیولوژی و کنترل ناقلین دانشکده بهداشت کرمان برگزار شد
۱۳۹۸ يکشنبه ۱ دي
جلسه کارآموزی در عرصه برای دانشجویان کارشناسی پیوسته بیولوژی و کنترل ناقلین دانشکده بهداشت کرمان در سالن آموزش مرکز بهداشت شهرستان کرمان برگزار شد.