۱۳۹۹ سه شنبه ۱۹ فروردين
کسب مجوز ایندکس در پایگاه استنادی Scopus توسط مجله مدیریت و مهندسی بهداشت محیط دانشگاه
۱۳۹۹ سه شنبه ۱۹ فروردين
مجله لاتین ISI مدیریت و مهندسی بهداشت مرکز تحقیقات مهندسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کرمان تحت عنوان Environmental Health Engineering and Management Journal موفق به کسب مجوز جهت ایندکس در پایگاه ا...
ساخت اولین اپلیکیشن های فارسی در زمینه کنترل و درمان شپش سر و ساس تختخواب
۱۳۹۸ شنبه ۱۹ بهمن
طراحی و ساخت نرم افزار های مبتنی بر تلفن همراه "شناسایی، پیشگیری، کنترل و درمان شپش سر" و "شناسایی، پیشگیری، کنترل و درمان ساس تختخواب" در گروه بیولوژی و کنترل ناقلین دانشکده انجام شد.
ساخت  اولین اپلیکیشن های فارسی در زمینه کنترل و درمان شپش سر و ساس تختخواب
بازدید تیم ارزیابی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از دانشکده بهداشت
اجرای برنامه اعتبار بخشی موسسه ای دانشگاه در دانشکده بهداشت
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۶ بهمن
برنامه اعتبار بخشی دانشکده بهداشت ، روز های سه شنبه 15 بهمن و چهارشنبه 16 بهمن اجرا شد .
اجرای برنامه اعتبار بخشی موسسه ای دانشگاه در دانشکده بهداشت
جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان دکتری تخصصی (PhD) دانشکده بهداشت با مسئولین دانشکده برگزار شد.
۱۳۹۸ سه شنبه ۱ بهمن
جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان دکتری تخصصی (PhD) دانشکده بهداشت با حضور مسئولین این واحد آموزشی دانشگاه ، روز سه شنبه اول بهمن ماه 98 در دفتر ریاست دانشکده برگزار شد.
دانشکده بهداشت برگزار کرد: کلاس آموزشی اخلاق حرفه ای
۱۳۹۸ دوشنبه ۱۶ دي
کلاس آموزشی اخلاق حرفه ای ویژه کارکنان پردیس دانشگاه ، امروز 16 دی ماه در دانشکده بهداشت برگزار شد.
دانشکده بهداشت برگزار کرد: کلاس آموزشی اخلاق حرفه ای
با حضور خانواده محترم زنده یاد مهدیزاده برگزار شد: مراسم قرائت زیارت عاشورا در دانشکده بهداشت
۱۳۹۸ دوشنبه ۱۶ دي
مراسم قرائت زیارت عاشورا امروز دوشنبه 16 دی ماه در دانشکده بهداشت دانشگاه برگزار شد.
پیام تبریک به دکتر حقدوست
۱۳۹۸ يکشنبه ۱۵ دي
تبریک اساتید و کارکنان دانشکده بهداشت
پیام تبریک به دکتر حقدوست
پیام تسلیت رییس دانشگاه در پی درگذشت همکار گرامیمان "بتول مهدیزاده"
۱۳۹۸ شنبه ۱۴ دي
دکتر حمید رضا رشیدی نژاد رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در پی درگذشت سرکار خانم " بتول مهدیزاده" از پرسنل دانشکده بهداشت، پیام تسلیتی صادر کرد.
پیام تسلیت رییس دانشگاه در پی درگذشت همکار گرامیمان "بتول مهدیزاده"
پیام تسلیت رئیس دانشگاه در پی شهادت سردار رشید سپاه اسلام سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی
۱۳۹۸ شنبه ۱۴ دي
درگذشت همکار گرامی. مرحومه خانم بتول مهدیزاده
درگذشت همکار گرامی مرحومه بتول مهدیزاده
۱۳۹۸ جمعه ۱۳ دي
درگذشت همکار گرامی خانم بتول مهدیزاده را تسلیت عرض می نماییم.
درگذشت  همکار گرامی مرحومه بتول مهدیزاده